Welkom op onze website

GRATIS VERZENDING vanaf € 30,-

Meer Views

Deki - Dry & Go - parapluklem

 

SKU: 70110996-5710

€ 28,00

Snel Overzicht

Deki stelt zijn Dry & Go parapluklem voor. Regen of niet, trek er gerust in alle comfort op uit. Je hebt steeds je paraplu bij de hand tijdens een wandeling met de kinderwagen, de rolstoel of gemonteerd op je golfkarretje. Met een druk op de knop plaats je de paraplu in de gewenste hoek. Hij is gebruiksvriendelijk en past op de meeste handgrepen van verschillende diameters.  • gebruiksvriendelijk

  • comfortabel

  • praktisch

  • aanpasbaar aan verschillende profielen 

Details

Deki stelt zijn Dry & Go parapluklem voor. Je hoeft dus bij slecht weer niet langer thuis te blijven. Regen of niet, trek er gerust in alle comfort op uit.

We weten allemaal hoe belangrijk het is om op een comfortabele manier een wandeling te maken met je kind. De Dry&Go biedt de ideale oplossing en heb je steeds de beide handen vrij.

Je hebt steeds je paraplu bij de hand tijdens een wandeling met de kinderwagen, de rolstoel of gemonteerd op je golfkarretje.

Dry & Go is zeer gebruiksvriendelijk! Met een druk op de knop plaats je de paraplu in de gewenste hoek. Hij is gebruiksvriendelijk en past op de meeste handgrepen van verschillende diameters.

  • gebruiksvriendelijk
  • comfortabel
  • praktisch
  • aanpasbaar aan verschillende profielen

Probeer Dry&Go en laat het weer voor wat het is!

 

Kinderwagen: parapluklem

Dry&Go en ga, ondanks de regen, in alle comfort op stap met je baby.

Dankzij de verschillende aanpassingsmogelijkheden past de Dry&Go parapluklem ongetwijfeld ook op uw kinderwagen. Pas de klem aan, vind de juiste hoogte of hoek en uw paraplu staat perfect om je tegen de regen te beschermen. Wanneer het stopt met regenen, vouw je de paraplu en zorgt de Dry&Go dat de paraplu ongehinderd binnen handbereik blijft. Wandel handenvrij en comfortabel verder.

Laat de kinderwagen nooit alleen om kantelen te voorkomen bij sterke wind!

 

Rolstoel: parapluklem

Dry&Go en ga comfortabel op stap.

Laat je niet meer door het slechte weer beïnvloeden. Met de Dry&Go parapluklem geniet je van je vrije tijd zonder angst voor regen of intense zon. De Dry&Go parapluklem past zich eenvoudig aan en biedt een comfortabele bescherming aan de gebruiker in de stoel als de begeleiders en kunnen beiden genieten van een leuke wandeling zonder nat te worden of door een zonneslag te worden bedreigd.

Dankzij het multi-positie mechanisme heb je steeds je paraplu op een comfortabele manier bij de hand.

 

Golf: parapluklem

Dry&Go betekent ook volop genieten van uw favoriete sport.

Door de intense zon of de fijne regen kan je niet ten volle genieten van je hobby. Dankzij de Deki Dry&Go parapluklem wordt ook je materiaal op een comfortabele en praktische manier beschermt.

 

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.